Portal Ngapak

Dodolane Endog Asin Palah Sabu Dikonsumsi, Tuturane Wong Kebumen: Men Kuat Pak Polisi

KEBUMEN, PORTAL NGAPAK – Ana-ana bae pancen kelakuane MM (52) wong Desa Klegenwonosari, Kecamatan Klirong, Kabupaten Kebumen.

Genahan dodolane endog asin dipangan gurih tur maregi, lah MM palah senengane ndilati tur ngonsumsine Sabu. » Detail » Read “Dodolane Endog Asin Palah Sabu Dikonsumsi, Tuturane Wong Kebumen: Men Kuat Pak Polisi”

3 minggu yang lalu

Ngadoli Bandwith Internet ilegal Ngasi Tembus 3 Kecamatan Nang Cilacap, Wong Malang Akhire Ngandang

CILACAP, PORTAL NGAPAK – Alamat diputus kerjasamane nang pihak provider, SL (46) wong asli kan Malang, Jawa Timur kie akhire bakalan ngandang nang penjara.

Perkara lan kasuse terungkap, sebabe najan wis diputus pihak provider SL tesih ngadoli Bandwith Internet secara ilegal internet sing kecepatane 300 Mbps. » Detail » Read “Ngadoli Bandwith Internet ilegal Ngasi Tembus 3 Kecamatan Nang Cilacap, Wong Malang Akhire Ngandang”

4 minggu yang lalu

Walah, Asisten Apoteker Nang Purbalingga Nyambi Dodolan Narkoba

PURBALINGGA, PORTAL NGAPAK – Pancen ngawur polaeh WH (25) wong Desa Karangsari, Kecamatan Kalimanah, Kabupaten PurbaIingga siji kie.

Dadi asisten apoteker malah nyambi dodolan narkoba, akibate bakal diukum minimal 4 tahun penjara, kue sih mending bisa bae malah tuwa nang penjara, soale ukuman nggo pengedar narkoba maksimale ngasi 15 taunan. » Detail » Read “Walah, Asisten Apoteker Nang Purbalingga Nyambi Dodolan Narkoba”

4 minggu yang lalu

Ana-ana Bae, Gegarane Itungan Jawa Ora Akurat, Wong Kebumen Nekad Kendat

KEBUMEN, PORTAL NGAPAK – Ana-ana bae, gara-gara anake sing lanang arep nikahan, tapi itungan jawane ora akurat, SY (52) sing manggone nang Desa Kedungwinangun, Kecamatan Klirong, Kabupaten Kebumen nekad kendat.

Otomatis kejadian guwe nggawe geger tetanggane apamaning bojone dewek, masalaeh sing menangi bojone pas lagi aring dapur, Senin (25/1/2021) jam 3’an isuk. » Detail » Read “Ana-ana Bae, Gegarane Itungan Jawa Ora Akurat, Wong Kebumen Nekad Kendat”

4 minggu yang lalu

Papat Bocah Cilik di Cucusi, Akibate Anas Warga Brebes Dicekel Polisi

BREBES, PORTAL NGAPAK – Wong asal Kecamatan Banjarharjo, Kabupaten Brebes dicekel Polisi Polres Brebes, jalarane tindakane ora lumrah.

Wong Cah Cilik lan anake tanggane dewek engganeh malah di cucus, ya akibate Anas bakalan ngandang sesuwene 15 tahun nang penjara. » Detail » Read “Papat Bocah Cilik di Cucusi, Akibate Anas Warga Brebes Dicekel Polisi”

4 minggu yang lalu