Portal Ngapak

Ngadoli Bandwith Internet ilegal Ngasi Tembus 3 Kecamatan Nang Cilacap, Wong Malang Akhire Ngandang

CILACAP, PORTAL NGAPAK – Alamat diputus kerjasamane nang pihak provider, SL (46) wong asli kan Malang, Jawa Timur kie akhire bakalan ngandang nang penjara.

Perkara lan kasuse terungkap, sebabe najan wis diputus pihak provider SL tesih ngadoli Bandwith Internet secara ilegal internet sing kecepatane 300 Mbps. » Detail » Read “Ngadoli Bandwith Internet ilegal Ngasi Tembus 3 Kecamatan Nang Cilacap, Wong Malang Akhire Ngandang”

Walah, Asisten Apoteker Nang Purbalingga Nyambi Dodolan Narkoba

PURBALINGGA, PORTAL NGAPAK – Pancen ngawur polaeh WH (25) wong Desa Karangsari, Kecamatan Kalimanah, Kabupaten PurbaIingga siji kie.

Dadi asisten apoteker malah nyambi dodolan narkoba, akibate bakal diukum minimal 4 tahun penjara, kue sih mending bisa bae malah tuwa nang penjara, soale ukuman nggo pengedar narkoba maksimale ngasi 15 taunan. » Detail » Read “Walah, Asisten Apoteker Nang Purbalingga Nyambi Dodolan Narkoba”

Ana-ana Bae, Gegarane Itungan Jawa Ora Akurat, Wong Kebumen Nekad Kendat

KEBUMEN, PORTAL NGAPAK – Ana-ana bae, gara-gara anake sing lanang arep nikahan, tapi itungan jawane ora akurat, SY (52) sing manggone nang Desa Kedungwinangun, Kecamatan Klirong, Kabupaten Kebumen nekad kendat.

Otomatis kejadian guwe nggawe geger tetanggane apamaning bojone dewek, masalaeh sing menangi bojone pas lagi aring dapur, Senin (25/1/2021) jam 3’an isuk. » Detail » Read “Ana-ana Bae, Gegarane Itungan Jawa Ora Akurat, Wong Kebumen Nekad Kendat”