Beritane Wong Panginyongan

Ngakune Juragan Bawang, Papat Janda Ning Brebes Kapusan

pelaku penipuan dengan modus juragan bawang di Brebes
pelaku penipuan dengan modus juragan bawang di Brebes

BREBES, PORTAL NGAPAK – Percaya marang lanangan sing ngaku juragan bawang, papat janda ning Brebes kapusan, ngakune pas ngadu marang Kepolisian Mbak Janda ngaku wis pernah dicucus lan aweh duit pirang-pirang.

Akibate Pelaku kang aran Triwaluyo (28) asal Desa Tanjungsari, Kecamatan Wanasari, Kabupaten Brebes ditangkep dening Kepolisian.

Kasatreskrim Polres Brebes, AKP Syuaib Abdullah nerangna, Kasus kuwe diungkap jalaran Korban W (32) melapor marang Kepolisian Polres Brebes.

“Kan keterangan Korban, awal mulane Korban bisane kenal kambi Pelaku mulane kan Facebook. Pelaku ngaku marang korban yen wong sugih tur pengusaha Bawang, akhire Korban pun kepincut” Tutur Kasatreskrim.

Tambah Kasatreskrim, Akhire korban lan pelaku ketemuan lan rela ngelayani nafsu bejat pelaku lan direkam. Rekaman iku ning pelaku kanggo meden-medeni korban lan kanggo pemerasan.

“Kan hasil hubungan Korban lan Pelaku, Korbane nganti duweni anak umur 1 tahun lan rugi duwit atusan juta.” Tambah Kasatreskrim.

Ditelusuri, Ternyata Pelaku ora mung ngapusi marang Janda siji, kehitung saiki korbane papat sementara telu wis lapor.

Pelaku berhasil ditangkep berkat salah siji korban sing nduweni siasat ngajak Pelaku jalan-jalan.

“Pelakune kie ngumpet pas digoleti, tapi berkat salah siji korban sing duwe siasat ngerayu jalan-jalan akhire pelaku berhasil diringkus, Pelaku diringkus ning umahe kancane ning Desa Siwuluh Kecamatan Bulakamba, Brebes, Kamis (26/05/22)” Terang Kasatreskrim.

Cilacap Info
IKUTI BERITA LAINNYA DIGOOGLE NEWS

Berita Terkait