Mayan Lah 300 Ewu, Primen Carane Cek Bansos

by
Indonesia

PORTAL NGAPAK – Pemerintah Indonesia terus aweh bantuan sosial (Bansos) kanggo rakyate, mulai sing nominal mung 300 ewu ngasi Rp1.200.000,- (Banpres UMKM).

Ndakan senawane sampean olih lan kedata dadi penerima bantuan, sampeyan bisa cek langsung maring alamat https://cekbansos.kemensos.go.id/.

Nang website nduwur mau, sampeyan bisa isi form sesuai alamat mulai Provinsi, Kota/Kabupaten, Kecamatan, Desa, lan jeneng lengkape.

Contoeh: Provinsi : Jawa Tengah, Kota : Kab. Cilacap, Kecamatan : Kroya, Desa : Mujur Lor.

Terakhir sampeyan bisa lebokna Captcha acak sesuai karo nang gambar, lan klik “Cari Data”.

Nek ora olih mengko metu tulisan “Tidak Terdapat Peserta / PM”.

Nek sampeyan olih berarti tinggal nunggu surat sekan Desa lewat ketua RT/RW.

Terus nek wes olih undangan, aja klalen nggawa scan foto copy KTP lan Kartu Keluarga (KK), bar kue bisa langsung maring balai desa sesuai desa tempat tinggal sampeyan.

Komentar